Gossip


Gossip - Driver en blogg om kändisskvaller i alla dess former!



Sanna


Sanna - 17åring musikälskare. Bloggen handlar givetvis om musik, musik och yttligare lite musik.



Malin


Malin - 19årig tjej från Kristanstad (som har ett hår som iallafall jag inte skulle tacka nej till). Skriver om sin vardag, en del mode och skvaller.



Mikaela


Mikaela - 20årig tjej som driver en blogg som tipsar om film och spel. Perfekt om man ska ha filmkväll!



Linnea


Linnea - 12 år från mellanSverige. Hennes blogg handlar om det mesta, men mest om hennes liv och vardag. Har även Veckans blogg som du kan rösta på.



Emma


Emma - en tjej född 94 från Stockholm som har ett underbart fint hår! Skriver om sin vardag och har massvis med bilder. Gillar att fotografera, spela fotboll och sina vänner.




Cissi


Cissi - 13årig tjej från Huddinge. Skriver om sin vardag och lottar även ut bloggdesigner då och då.



Johanna


Johanna - från Hudiksvall. Skriver om och visar massvis med foton från sin vardag.




Maja



Maja - är en 18 årig tjej som pluggar på frisörprogramet i Umeå. Är en sjukt snygg tjej och skriver om det mesta som har med kläder och hår att göra.



Cecilia


Cecilia - 14årig tjej som bor utanför Stockholm och utanför Enköping. Skriver om sin vardag men skriver även om skvaller och nyheter.




LittleDessert


LittleDessert - En utbildad bagare och konditor som ger alla möjliga goda bakrecept!



Simon


Simon - 14årig kille från Södertälje. Har nyss startat bloggen och behöver en välförtjänt knuff på vägen mot mer läsare. Skriver om sin vardag och sina vänner.  Så gå in och hälsa han välkommen till bloggvärlden!



Zandra


Zandra - 16årig tjej från Hjo. Skriver om mode, foto och om vardagen. Gör även bloggdesign för ett pris av 50-100 kronor.



Haidi


Haidi - en 15årig tjej från Norrland. Bloggar om bla foto och mode. Lägger in massvis med bilder varje dag och är väldigt aktiv med bloggen. Håller även på med konståkning.



Oscar


Oscar - är en 19årig kille från Örebro. Hans blogg är en fotoblogg och har massvis med vackra fotografier! Dessutom beskriver han allt som har med foto att göra.



Emma


Emma - en 17 årig tjej som bor ihop med sin pojkvän i Stockholm. En modeblogg där hon skriver om kläder, dagens outfit, hiss och diss och mängder med modetips!



Cornelia

Först ut att bli tipsad är den här tjejen:


Cornelia - 16 årig tjej från Tranås. Skriver om sin vardag och ger tips om olika saker. Har en stilren blogg och skriver perfekt långa inlägg så man inte ska bli uttråkad.




Blogg Tipsaren!

Hej! Det här är en blogg där jag kommer tipsa er om andras bloggar! Mode, Recept, Mammor, Sport, Humor och det kommer säkert fyllas på med mer kategorier allt eftersom när jag hittar bra bloggar!

Vill du vara med på bloggen? Skicka ett mejl till [email protected] och säg namn och ålder och vad du vill att jag ska skriva om din blogg för att folk ska bli intresserad av den! Du kanske vill tipsa om någon blogg som jag glömt? Skicka iväg en kommentar och ge mig bloggadressen till den isåfall!

 

RSS 2.0